Murer i Nordsjælland

Nordkystens Flisemurer ApS vil gerne være din murer i Nordsjælland. Vi tilbyder dig alle former for mureropgaver, både med nye og gamle håndværkertraditioner.

Vi gør os også i hovedentrepriser – for det meste med badeværelser, gulve med varme, om- og tilbygninger og facaderenovering. Til at løse disse opgaver arbejder vi sammen med erfarne og pålidelige underentreprenører, som vi har haft samarbejde med i mange år, heriblandt vvs-, maler-, el- og tømrerfirmaer.

Vi er også behjælpelige med gode råd og lån/leje af værktøj til selvbyggeren, der ønsker at udføre en del af opgaven selv.

 

Vores historie

Vi er en lille murervirksomhed, som i over 20 år har udført både større og mindre byggeopgaver. Vi er pt. fire svende og to lærlinge.

Da jeg, Michal, startede firmaet op i 1998, hed det MS Fliser og Klinker, og jeg var i de første fire år underentreprenør hos den lokale murermester. I de efterfølgende godt 16 år har firmaet udviklet og udvidet sig i positiv retning, og jeg har i dag dygtige, kompetente fagfolk med fire kassevogne fyldt med værktøj til enhver mureropgave m.m.

I dag går tiden med at servicere gode, gamle og trofaste kunder, og ind imellem kommer der nye kunder til porteføljen. Det er vi glade for, da det altid er spændende at arbejde med nye mennesker og nye opgaver.

Over 20 års erfaring

Nordkystens Flisemurer ApS er et firma fra 1998, og vi har i over 20 år haft travlt med at servicere trofaste, gamle kunder såvel som nye, spændende kunder. 

Professionelle fagfolk

Vi har dygtige, kompetente fagfolk, som udfører dine opgaver, og vores firma består pt. af to lærlinge og fire svende. 

Pålidelige partnere

Nordkystens Flisemurer ApS benytter sig af pålidelige partnere til projekterne, f.eks. kompetente elektrikere og blikkenslagere. 

Uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dine bygge- eller renoveringsønsker. 

Hvem er din murer i nordsjælland?

Nordkystens Flisemurer ApS består af to lærlinge og fire svende, som sørger for, at du får dit ønskede bygge- eller renoveringsprojekt til at gå i opfyldelse. Se navne og billeder på os nedenfor. 

Michal

Michal Simonsen

Murermester

Frederik2

Frederik

Flisemurer, medejer

Daniel

Daniel

3 års murerlærling

Benjamin2

Benjamin J.

Murer

Benjamin S.

Benjamin S.

Sidste års lærling